Afsnit 1: Hvordan behandler vi din data?

Når du køber noget i vores webshop, indhenter vi de personlige oplysninger, du giver os, som er nødvendige for at indgå handlen: Navn, adresse, e-mailadresse og telefonnummer.

Når du besøger vores webshop, får vi også automatisk din enheds IP-adresse, så vi ved hvilken browser og hvilket system, du anvender. Det gør vi for at vise dig et tilpasset website.

Email marketing: Hvis du giver din aktive tilladelse, anvender vi din e-mailadresse til at sende nyt om vores webshop, nye produkter eller andre opdateringer.

 

Afsnit 2 - SAMTYKKE

Hvordan får I mit samtykke?

Når du angiver dine personlige oplysninger for at gennemføre en handel, lægger en ordre, bestiller levering eller returnerer varer, giver du dit samtykke til at vi må bruge dine oplysninger i den – og alene den – sammenhæng.

Hvis vi ønsker at anvende dine oplysninger i nogen anden sammenhæng, skal du af egen fri vilje give dit udtalte samtykke.

Hvordan trækker jeg mit samtykke tilbage?

Hvis, efter du har givet dit samtykke, skifter mening, må du til enhver tid trække dit samtykke tilbage. På den måde vil vi holde op med at indsamle, anvende eller videregive dit data. Du trækker dit samtykke tilbage ved at kontakte os på kontakt@gavekurve.com, ringe på 28943389 eller sende et brev til:

Gavekurve.com
v. Delikatessehuset A/S
Vennelystvej 35
8960 Randers SØ

Cookiesamtykke kan ændres i afsnit 5 på denne side.

AFSNIT 3 – Videregivelse af data

Vi videregiver kun din data I det tilfælde at myndigheder pålægger os det, eller du misholder vores handelsbetingelser i en grad, der kræver juridisk handling.

 

AFSNIT 4 - SHOPIFY

Vores webshop er hosted ved Shopify Inc.

Din data bliver lagret i Shopify’s datalager, databaser og Shopify-systemet. Al data ligger på en sikker server, bag en firewall.

 

SECTION 5 - COOKIES

Spørgsmål og kontaktinformation:

Hvis du ønsker at opnå adgang til, rette, tilføje til eller slette noget af det data, vi har om dig, skal du kontakte os skriftlig på kontakt@delikatessehuset.dk.